Sebuah Permulaan Baru
demi kesihatan & demi kemewahan untuk anda mulakannya di sini

Promosi


Promosi September!
Beli 2 tin ke atas untuk
FREE DELIVERY (bernilai RM20)
Hanya daripada letslimdiet2!


Untuk menjadi Pengedar di
Johor
Nurul HOTLINE 012 744 8436

Lembah Klang
Shida HOTLINE 012 655 7434


Komisen tinggi + Bonus

Sunday, February 27, 2011

Slim Diet 2

Siapa yang pernah cuba diet tapi tak berhasil?

Jadi, kali ni try pula Slim Diet 2. Apa tu?

Slim Diet 2 atau SD2 ialah minuman untuk kurus keluaran New Image. Kat bawah ni gambar SD2.




Ia pasti menjadi sebab ia berfungsi mengikut teori pembakaran lemak dari Havard Medical School atau money back guarantee! (New Image berani pulangkan wang sebab ia pasti menjadi).

Patuhi je cara-cara minum dan amalannya, ia pasti akan membakar lemak badan, secara semulajadi.

1. Cara-cara minum ialah minum 4 kali sehari.
2. Amalannya pula ialah tak makan karbohidrat!

Tu saja.

Bayangkan, cuma tahan makan nasi, mee, roti dan minuman manis selama 7 hari je boleh kurangkan 3 - 4 kg berat badan. Tak perlu risau sebab Slim Diet 2 dah cover keperluan tubuh badan selama seminggu tu.


Suka tak? Click Like!

Fairuz Fadzly Nawawi (205974)
Pengedar Berdaftar
Slim Diet 2 & Alpha Lipid Lifeline
NZ New Image Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment