Sebuah Permulaan Baru
demi kesihatan & demi kemewahan untuk anda mulakannya di sini

Slim Diet 2

Pernah cuba diet tapi tak berhasil? Jadi, cuba Slim Diet 2. Jika patuhi cara-cara minum dan amalannya, ia akan membakar lemak badan secara semulajadi (macam bersenam).

Teorinya ialah bila kita tak makan karbohidrat, badan akan bakar lemak automatik. Slim Diet 2 pula dapat menjaga tubuh supaya dapat pelbagai khasiat yang diperlukan badan.

Saya dapati, produk kurus syarikat ini mempunyai 2 perkara yang sangat menarik dan unik iaitu:

1. Ia buat badan jadi fit! Bila lemak dah hilang, kulit turut ikut saiz badan yang mengecil itu, ia cuba untuk ngam-ngam dengan otot!

2. Tidak perlu berlapar! Boleh makan apa sahaja selain karbohidrat (contohnya nasi, roti, mi, buah-buahan dan sebarang makanan yang ada gula dan manis). Tak berlapar untuk kurus lagi. Kalau perlu berlapar, kan lebih baik berpuasa, boleh dapat pahala.


Free Membership New Image
dengan pembelian sekurang-kurangnya 4 tin


Boleh makan daging (lembu, ayam, kambing), seafood (ikan, udang, sotong), sayur-sayuran dan telur. Boleh makan sampai kenyang. Tapi kalau nak makan nasi juga, ada caranya.

Produk ini ada sistem untuk lihat samada pada hari tersebut boleh makan nasi atau tak. Ketostick. Ia menyukat kadar pembakaran lemak semalam. Jadi kita boleh tahu samada hari ini boleh makan nasi banyak, sikit atau tak boleh makan.

Penggunaannya ialah 1 tin seminggu tapi boleh turun dalam 3-4 kg. Kalau nak cepat lagi, senam atau sapu minyak angin pembakar lemak kat mana-mana bahagian yang nak dikuruskan seperti peha, lengan atau pinggang. Dengan Slim Diet 2, kita mampu set kat mana nak kecilkan.


Harga 1 tin
Semenanjung Malaysia
Bukan Ahli: RM 144
Ahli           : RM 108
Sabah & Sarawak
Bukan Ahli: RM 153
Ahli           : RM 115