Sebuah Permulaan Baru
demi kesihatan & demi kemewahan untuk anda mulakannya di sini

Alpha Lipid Lifeline

Pernah tak terfikir nak amalkan supplement tapi tak pernah mulakan? Leceh kan nak beli satu-satu, nak makan satu-satu dan nak beli satu-satu. Lagipun kos!

Ramai orang nak jaga kesihatan dengan ambil pelbagai jenis supplement. Tapi bayangkan jika dapat ambil 1 jenis supplement yang ada semuanya. Mesti mudah.

Memang ada. Alpha Lipid Lifeline. Pernah dengar tak?

Alpha Lipid Lifeline merupakan minuman supplement 'all in one'. Antara kandungannya ialah Kalsium, Vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D dan E, antibodi, bakteria baik dan mineral-mineral pada kadar keperluan harian yang mencukupi hanya dalam 1 gelas sahaja setiap hari.


Free Membership New Image
dengan pembelian sekurang-kurangnya 3 tin


1 tin habis dalam tempoh sebulan. Mudah nak dapatkan semuanya dan lebih murah jika nak beli berasingan. Contoh nak beli produk antibodi berasingan pulak memang mahal.

Lagipun, ia miracle recovery! Selain untuk cegah penyakit, ia juga terbukti telah membantu ramai pesakit pulih daripada penyakit seperti asma, darah tinggi, gaut, gastrik, migrain, kencing manis, strok, sendi dan lain-lain lagi.

Saya tak letak testimonial. Dah macam panadol, tak cerita testimonial pun boleh jadi amalan rakyat Malaysia bila demam. Tapi bila beli produk ni, boleh dapat duit :)

Harga 1 tin
Semenanjung Malaysia
Bukan Ahli: RM 180
Ahli           : RM 150
Sabah & Sarawak
Bukan Ahli: RM 192
Ahli           : RM 160